2021 AGENDA

Please note all times are in Eastern Time (ET)

More content to be announced!

You are not currently viewing the most recent Banff World Media Festival. Go to Banff World Media Festival 2022.


30 Minutes With

Monday, June 14

10:00am 30 Minutes With: Blue Ant Media (10:00am - 10:30am) 30 Minutes With: CBC Comedy (10:00am - 10:30am)
3:00pm 30 Minutes With: WarnerMedia Kids & Family (3:00pm - 3:30pm) 30 Minutes With: Corus Entertainment (3:00pm - 3:30pm)

Tuesday, June 15

9:00am 30 Minutes With: YouTube EMEA (9:00am - 9:30am) 30 Minutes With: CBC Docs & Unscripted (9:00am - 9:30am)
10:00am 30 Minutes With: PBS (10:00am - 10:30am) 30 Minutes With: CBC Drama (10:00am - 10:30am)
1:00pm 30 Minutes With: Discovery+ (1:00pm - 1:30pm) 30 Minutes With: The HISTORY Channel (1:00pm - 1:30pm)

Thursday, June 17

10:00am 30 Minutes With: Nelvana (10:00am - 10:30am) 30 Minutes With: Lifetime Movies (10:00am - 10:30am) 30 Minutes With: CBC/Radio-Canada (10:00am - 10:30am)

Tuesday, June 22

10:00am 30 Minutes With: TikTok (10:00am - 10:30am)
11:00am 30 Minutes With: WildBrain (11:00am - 11:30am) 30 Minutes With: RTE Television (11:00am - 11:30am)
1:00pm 30 Minutes With: Netflix (1:00pm - 1:30pm) 30 Minutes With: Disney Junior (1:00pm - 1:30pm)

Thursday, June 24

10:00am 30 Minutes With: Disney EMEA (10:00am - 10:30am) 30 Minutes With: Love Nature (10:00am - 10:30am)
11:00am 30 Minutes With: Corus Entertainment (11:00am - 11:30am)
2:00pm 30 Minutes With: Adult Swim (2:00pm - 2:30pm) 30 Minutes With: WarnerMedia (2:00pm - 2:30pm)

Friday, June 25

10:00am 30 Minutes With: Sesame Workshop (10:00am - 10:30am) 30 Minutes With: Super Channel (10:00am - 10:30am)
2:30pm 30 Minutes With: EPIX (2:30pm - 3:00pm) 30 Minutes With: BET (2:30pm - 3:00pm)

Monday, June 28

11:00am 30 Minutes With: HOT Telecommunications Systems (11:00am - 11:30am)
1:00pm 30 Minutes With: Starz (1:00pm - 1:30pm) 30 Minutes With: WarnerMedia Latin America (1:00pm - 1:30pm)

Tuesday, June 29

11:00am 30 Minutes With: Bell Media (11:00am - 11:30am) 30 Minutes With: Nickelodeon (11:00am - 11:30am)
1:30pm 30 Minutes With: A&E (1:30pm - 2:00pm) 30 Minutes With: AMC (1:30pm - 2:00pm)

Tuesday, July 6

11:00am 30 Minutes With: Rogers Sports & Media (11:00am - 11:30am)

Search

Event Menu

Brand Menu